Simply
André
Slider
‘‘Simply André’ gives you an insight into my live and the fact that I am more than just a graphic and webdesigner. No long-winded advertising story, just a peek into the kitchen of André. Of course, you can also find some projects that keep me off the streets. After all, you would like to know what I can do for you. For me, design is a way of life, a hobby, and just very nice work doing. New techniques combined with old skool wisdom. Please take a look around. Who knows, we have a click. Let me know!

Portfolio

Local government

Portfolio

Cleantech Region

Branding & Wordpress

De Vier Seizoenen 

Branding & Wordpress

ZNdesign Eerbeek

Wij hebben al een klik

 • Als ik André met 1 woord zou moeten omschrijven is dat “CREATIEF”.  In tegenstelling tot bij anderen hoefde ik dit keer niet tot in detail uit te leggen wat ik met mijn website wilde, maar was André degene die met de ideeën kwam.  Hij denkt met je mee, is flexibel, heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en zit op het gebied van prijs/kwaliteit ook nog eens goed.  AMGdesign kan ik daarom zeker bij een ieder aanbevelen.

  Nicole Mossink | Eigenaresse Mossink Administraties & Belastingadvies

 • Onze ervaringen met AMGdesign?  Top.  André is erg flexibel, punctueel en snel.  Hij leeft zich goed in en weet daardoor vaak binnen no-time de juiste stijl neer te zetten.  Daarnaast is hij een proactieve meedenker en geeft hij zowel gevraagd als ongevraagd advies.  En daar houden we van!

  Marit Jonker | Voorheen Rabobank nu KNGU

 • André is zoals hij zelf zegt een vreemde eend in de bijt.  Daarom valt hij ook op.  En daarom was ik tot twee keer toe zeer tevreden over de concepten die hij heeft opgezet voor mijn bedrijf.  Hij maakt iets los in zijn manier van communicatie dat ertoe leidt dat je ongemerkt en merkbaar meer van jezelf blootgeeft.  Dit kan ook confronterend zijn maar hij weet het op een perfecte en integere manier om te zetten naar een basis voor het ontwerp en het concept waar je naar op zoek bent.  Het is frappant hoe dichtbij zijn ontwerpen komen bij mijn persoonlijke voorkeuren.

  Michel Kolman | DG&K Leiders en Managers

 • AMGdesign staat al ruim 20 jaar voor me klaar en zorgt er voor dat ik voor de dag kan komen bij mijn klanten.  Of het nu gaat om visitekaartjes, beurspresentaties, brochures of websites.  Dree is iemand die zijn vak tot in de puntjes beheerst en pas stopt als het goed zit.  Top gozer en top kwaliteit!

  Ronald Zeilstra | Creative Director ZNdesign

Branding & Wordpress

Babako Enter

Branding & Wordpress

Fabriekshuys

Branding & Wordpress

Marion Wienholts

Branding & Wordpress

Ruslenta

Feel the click?

Feel free to call, e-mail or message me on whatsapp

Blog (Dutch)

De Puntenslijper

Branding & Wordpress

Under construction

Branding & Wordpress

Under construction

Your project?

Contact me

Coffee

Ready for you!

Blog (dutch)

De Slimme Vrijgezel